Idag er det mandag, og jeg må si jeg er veldig fornøyd med at det er ny uke. Ukene raser forbi meg, og jeg er allerede 26 uker på vei med Mileah. Tenk at det er i underkant av 100 dager igjen til fødsel. 

Hun er veldig aktiv inne i magen, og jeg kjenner at ribbebeina mine får kjørt seg. Jeg syns det er svært ubehagelig til tider, men så utrolig godt å kjenne at hun faktisk har det bra der inne. I underkant av 2 uker skal vi på ny ultralyd for å sjekke om hun fremdeles vokser slik som hun skal, og om blodgjennomstrømningen er fin. Jeg kjenner jeg er nervøs for den tiden som nå kommer, da det var rundt denne tiden ting begynte å snu med Liam. Ting gikk til slutt skikkelig galt, men jeg var heldigvis innlagt og i de beste hender. Jeg har lite lyst til å bli innlagt denne gangen, da jeg har Liam å ta vare på her hjemme. Jeg orker virkelig ikke 4 uker + på sykehuset. 

Magen min vokser og vokser, og jeg kjenner jeg begynner å bli lei. Jeg gleder meg helt sinnsykt til hun skal komme ut, noe Martin også gjør. Jeg har begynt å forberede barnerommet, og i løpet av uken skal det stå klart. Jeg har enda ikke fått kjøpt inn kommode og diverse, men det kommer. 

I følge appen min skal Mileah være rundt 30 cm og veie rett over 1 kg. Tenk det da. Liam var ikke så mye større enn dette, men jeg priser meg lykkelig for hvert gram hun klarer å legge på seg til fødsel - selv om hun ikke trenger å bikke 5 kg. 

Nå teller vi ned dager, og tiden flyr som sagt. Jeg vet ikke om jeg klarer å ha alt klart til hun kommer en gang. Jeg begynner på ting, hvor jeg hele veien blir avbrutt av den aktive krabaten som er her hjemme. Det viktigste er hvertfall på plass, og jeg tenker at det til syvende og sist får holde.  

 

Postet av: Sølvi Birgitte Wærness
Så nydelig mage! :D Jeg er i uke 28 i dag, og du er ikke alene om at det sparker mot ribbeina ;S
27.03.2017, 14:40
URL: http://solviwar.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Sølvi Birgitte Wærness: Spennende! Det er så ubehagelig :-D skal bli så godt å få kroppen sin tilbake, og for meg selv.
27.03.2017, 14:50
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
fin mage:)
27.03.2017, 14:47
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Gina Elena
Så fin babymage du har <3
27.03.2017, 14:48
URL: http://ginaelenaa.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits