Idag var Martin, Liam og jeg på Barnas Hus for å kjøpe ny vogn. Vi hadde bestemt oss på forhånd hvilken vi skulle ha, men var usikre på farger og diverse. 

Vi endte opp med Emmaljunga Double Viking 735, søskenvogn. Selvfølgelig med 1 bagdel og 1 sittedel. Det var flere måneder leveringstid, så det var flaks at jeg ringte inn idag for å sjekke det. Vi hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe den før 1 måned i forveien. Det ble derfor en kjapp tur innom idag for å bestille. Vi endte opp med fargen Lounge Black, som ser litt koksgrå ut. Vi syns den var veldig fin, og prisen var heller ikke så ekstrem i forhold til andre søskenvogner.

Fordelen med denne vognen er at du kan ha begge barna mot deg, det er hvertfall et must for min del. Liam skal ikke inn i barnehagen før januar, så det var virkelig ikke et spørsmål om vi trengte en ny vogn da. Han har alle hvilene sine i vognen på dagtid, og det skal han også fortsette med. Og det går heller ikke an å kjøre rundt med to vogner når jeg i permisjonen er alene med dem. Det ble derfor det letteste for oss å ha søskenvogn.

Postet av: Janniche wee
Samma vågnå me ska ha😄👌 me har den enkel vågnå fra før å e superfårnøyde!
24.03.2017, 19:24
Postet av: Malin Vedaa
Janniche wee: Åh ?? Ja den enkla e supergod!!
24.03.2017, 19:27
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
den va fin:)
24.03.2017, 19:27
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Janne
såå fin :D
24.03.2017, 19:36
URL: http://myonlinediaryy.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits