Da var babynestet bestilt, og fy så fint det var. Jeg har enda ikke fått det, men har kjøpt og betalt det. Nå skal det bare monteres og sendes. Jeg har sett gjennom så mange, men jeg har liksom ikke funnet det perfekte. Noen sa jeg bare kunne bruke det jeg hadde etter Liam, men jeg syns virkelig at hun skulle få seg et nytt og et rosa - ikke blått. Jeg har sikkert bestemt meg for forskjellige nest 100 ganger, men nå falt det på dette. Uten tvil det fineste jeg har sett. 

Jeg har bestilt nest med helt gulpetrekk i bunn. Dette av erfaringer fra sist gang. Liam var så liten og bleiene for store, så han tisset mye gjennom. Jeg har derfor bestilt med helt trekk slik at jeg ikke trenger å kaste hele nestet i maskinen - hele tiden. Det husker jeg var utrolig slitsomt, i tillegg til at det ble utrolig støvete og stygt. Det samlet seg lodotter rundt hele kanten inn i, og de var vanskelige å få bort. 

Her er hvertfall nester jeg har bestilt, var det ikke fint? Martin fikk vipset over penger til hun som skulle lage det i går, så nå får vi bare vente i spenning. Jeg gleder meg veldig til å få det, og dere skal få flere bilder av nestet, sengen og alt når det er klart. Jeg begynner på barnerommet neste uke, så da skal dere få før og etterbilder. Jeg handlet foresten gardiner og noen få interiørting til henne i Italia. Hvem drasser med seg gardiner hjem liksom? haha. Foreldrene mine lo av meg for å si det slik, men de var bare så fine, og fargen var helt perfekt!

Følg meg på Instagram HER eller via snapchat malinvedaa 

Postet av: DottyJune
Så fint det var!

God helg! :D
24.03.2017, 09:44
URL: http://dottyjune.blogg.no
Postet av: Gina Elena
Ja, var veldig fint :D Ønsker deg en fin fredag <3
24.03.2017, 10:03
URL: http://ginaelenaa.blogg.no
Postet av: Iselin Renée
Så fine den var :)
24.03.2017, 10:20
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
fin:)
24.03.2017, 10:32
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Silje
Ååh, det så utrolig fint ut! Gleder meg til å se flere bilder når det kommer :)
24.03.2017, 11:26
URL: http://www.siljefjaren.femelle.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits