Tenk at dagen endelig er der i morgen. Dagen hvor foreldrene mine, søsteren min og jeg reiser på tur til Italia. Jeg har gledet meg til denne turen over lengre tid, og har virkelig reisefeber. 

Jeg har såvidt begynt å pakke litt klær idag, men det er så sykt demotiverende når 99% av klærna mine ikke passer. Jeg vil heller ikke kjøpe masse klær som passer her og nå, da det bare er noen få måneder igjen. Jeg sliter med å få buksene mine igjen, og jeg kan ikke fordra mammabukser. Toppene mine ble plutselig magetopper, så ja.. det er virkelig blitt et problem. Heldigvis betyr jo bare det at lillesøster vokser, det er jeg jo evig takknemlig for. Jeg kommer til å kjøpe meg nye klær i Italia, men i størrelsen jeg vanligvis bruker. 

I morgen kjører vi til Sandefjord, for at vi så skal overnatte en natt der. Vi flyr deretter til Italia. Det er som jeg skrev i et tidligere innlegg meldt 20 grader, så det er en veldig fin vårtemperatur der nede. Dagene skal nytes, og jeg skal prøve å oppdatere dere så godt som mulig med nye innkjøp og diverse. Så lenge jeg har internett som fungerer så skal det gå fint. 

I kveld skal vi foresten på kino. I kveld er det premiere, og Skjønnheten & udyret. Jeg har bare sett "barnefilmen" av den, så jeg gleder meg max til å se denne også. Den filmen er jo bare så fin! Nå skal jeg nyte resten av dagen sammen med Liam, da jeg allerede nå kjenner at det stikker i hjertet. Jeg vil virkelig ikke dra fra han, men jeg tror vi alle har godt av et lite pusterom i ny og ne. Til og med han fra meg! 

Postet av: liveterherlig93
du må fortelle hva man kan se og sånn der, for skal dit selv i juni :)
17.03.2017, 18:43
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits