Jeg har nå kommet meg inn i uke 24, og må si jeg er meget fornøyd med det. Kroppen har den siste tiden begynt å tulle litt, og jeg er 100% sykemeldt. 

Jeg har hatt et veldig varierende blodtrykk, panne-hodepine og vondt under ribbebeina. Utenom det hovner beina mine opp titt og ofte. Jeg har fått beskjed av legen og jordmødre at terskelen for å ringe føden skal være lav. Det er selvfølgelig en sjans for at svangerskapsforgiftningen kommer denne gangen også, selv om jeg så inderlig håper at den holder seg unna. 

Jeg er bedre kjent med hva jeg skal kjenne etter denne gangen, og mer obs på å ta det rolig. Det er bedre å stoppe før det er for sent enn å bli lagt inn på sykehuset tidlig. Jeg ønsker selvfølgelig å være hjemme i mitt eget hus sammen med familien min, enn på sykehuset. 

Jeg gleder meg veldig til å få prinsessa i armene mine, og det skal bli godt å få kroppen for seg selv igjen. Jeg trives virkelig ikke som gravid, men gaven er uten tvil verdt hvert sekund av det. 

Jeg går gjevnlig til kontroll, hvor jeg blir sjekket av jordmor og en lege. De sjekker om alt er bra med meg og om babyen har det fint inne i magen. Mileah ser ut til å ha det veldig bra inntil videre, noe som gjør godt i mammahjertet. Hun er ikke klar for å komme til verden enda, så jeg priser meg lykkelig for hver dag som går. 
Husk å følge oss på Instagram -> malin.vedaa og Snapchat -> Malinvedaa 

 

Postet av:
Så fin du er!
15.03.2017, 20:35
Postet av: Nina
Fine deg <3
15.03.2017, 20:44
URL: http://Liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Laila Marina
Håper du slipper svangerskapsforgiftning, har aldri hvert gravid selv, men har hørt det er helt forferdlig :S Lykke til videre <3
15.03.2017, 20:48
URL: http://lailamarina.blogg.no
Postet av: Henriette
Uff da <3 Håper du slipper unna!
15.03.2017, 22:22
URL: http://www.henniie.blogg.no
Postet av: Marianne
For ein flott mage 😍

Håpe formen din holde seg fin så lenge som overhode mulig!
16.03.2017, 00:18
Postet av: Marlene
Har nylig hvert gravid selv og fikk høre at det å få svangerskapsforgiftning skulle være helt forferdelig. Håper du slipper unna og at graviditeten går fint ❤
16.03.2017, 08:23
URL: http://ptmamma.no
Postet av: Stina
Håper du slipper svangerskapsforgiftning denne gangen :-) du ser virkelig flott ut med og uten mage :-D
16.03.2017, 12:00

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits