God morgen alle sammen!

Nå bærer det avgårde til Haukeland sykehus, sammen med Martin. Vi skal på hjertesjekk av babyen i magen, som en del av oppfølgningen etter sist. Sist kunne de ikke se noe på hjertet, utenom litt dårlig blodgjennomstrømning. Vi håper selvfølgelig at alt ser bra ut idag, og vi vet vi er i de tryggeste hendene. Vi skal opp til spesialistene, hvor de har et utvidet ultralydapparat - som vi si at det er bedre og mer "nøyaktig" enn de vi får tilbudt her til ordinær ultralyd.

Liam skal til bestemoren sin, slik at han slipper den lange bilturen fram og tilbake. Det hadde vært ekstra vanskelig å hatt han med da han måtte hatt bleieskift, mat og andre ting på veien. Nå kan vi bare kjøre rett fram og tilbake uten å tenke på å stoppe. Gjerne vi spiser en god og forsinket valentinelunsj/middag på hjemturen. 

Jeg kom foresten hjem i går kveld, etter at Martin hadde lagt seg. Da lå det en bukett med roser og en boks med hjertesjokolade i gangen, så utrolig glad jeg ble. Det var bare helt nydelig. Han er uten tvil det beste mennesket jeg kunne levd livet mitt sammen med. Jeg er så heldig som har nettopp han <3

 

Postet av: Camilla
Lykke til! Håper alt går bra!
15.02.2017, 09:40
URL: http://www.dazzy.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
lykke til :)
15.02.2017, 10:01
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: viviann skarveland
håper alt går bra :) <3
15.02.2017, 10:33
URL: http://vivimariella.blogg.no
Postet av: oien
Åååååh, så fine blomster! Håper du hadde en fin dag :) <3
15.02.2017, 18:31
URL: http://oien.blogg.no

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits