Det kommer inn flere spørsmål etter snappene mine i bil. Hvorfor Liam sitter forovervendt i bil, og om jeg er klar over konsekvensene det kan gi.

Liam sitter egentlig ikke forovervendt, men nå har han hatt et brukket lårbein hvor han har hatt foten i strekk x antall dager på sykehuset. Han har hatt mye vondt i foten, og med et bakovervendt sete får han knekk i beina. Dette har for han vært svært ubehagelig og smertefullt, han har derfor måtte sitte forovervendt for å unngå knekken. Dette er selvfølgelig ikke noe han skal gjøre over lengre tid, men per dags dato - ja. Vi kan dessverre ikke tenke på konsekvenser eller lignende nå da det bare må bli sånn. Vi er ikke ute å kjører hele veien, det er bare når det er nødvendig. Så der har dere svaret på det.  

Postet av: Janniche wee
Det e lika mye konsekvenser me å sitta bakovervendt. Det e flere folk som blir kjørt i rævå enn folk som krasje front i front! Så eg fårstår meg kje på folk så ska kommentere det! Me har forovervendt bilsete me o å e super fårnøyd me det😊👌 det e kje ulovligt å ha det! Sorry meg men at mødre kan klaga på andre mødre på den måten syns eg e heilt på tryne! Kje bry deg om ka folk seie malin!
10.02.2017, 15:43
Postet av: Malin Vedaa
Janniche wee: Jeg er ikke hysterisk jeg heller, tror folk skal bry eg litt mer om hva de selv driver på med. Forovervendt er helt greit, og det er så sant det du sier! Takk for flott kommentar :-D
10.02.2017, 15:47
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Marianne
Så fint å få ein oppklaring i det!

Forstår at det ikke e så greit å ha han bakover då.

Håpe han snart blir heilt frisk igjen ❤

Keep up the good work!
10.02.2017, 15:49
Postet av: liveterherlig93
<3
10.02.2017, 16:16
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Inger Lise
Bedre folk passe på seg sjøl i stedenfor å kommentere ka alle andre gjør. Valgte sjøl å ha hu eldste framover når Hu va 1 år pga at me ikke kunne ha bakovervendt 😊 ka sete er det foressten ? Minste mann må ha nytt sete å me vet ikke heilt kass me ska velga🤔
10.02.2017, 20:04

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits