Vi må om ikke så alt for lenge begynne å tenke på hva vi skal kjøpe til den lille i magen. Det er mye som skal på plass, selv om vi har store deler av det fra før. 

De viktigste tingene å få i hus er:

1. BABYNEST - Dette var gull verdt da vi hadde Liam. Så dette må vi bestille igjen. Jeg har kun et blått fra før, så jeg ønsker noe i rosa/hvitt ish. 2. BARNEVOGN - Vi skal gå til innkjøp av Emmaljunga Double Viking, dette på grunn av at vi har Liam i tillegg. Han er fremdeles liten når babyen kommer, og jeg er nødt for å ha muligheten til å trille begge to da Liam ikke skal i barnehagen enda. 


3. BABYKLÆR - Alt vi har fra før et stort sett babyblått. Dette kan derfor ikke brukes på jenta i magen. Vi må derfor ut å sjekke om vi finner noen søte jenteklær. Personlig syns jeg de har mer fint til jente enn til gutt i butikkene, så sånn sett så er det midt i blinken.

4. VOGNPOSE - Denne må være til sommeren, så vinterposene jeg har fra før kan derfor ikke brukes når hun blir født. Vi vet ikke hvilken enda, men jeg syns vognposene fra Risarosa er veldig fine - Der er også den ene vinterposen til Liam fra - Vi elsker den! 

5. BLEIER, PRODUKTER OG DIV - Dette er et must. Vi kjøper disse tingene jevnt allerede på grunn av Liam, vi må bare til med mindre bleier.  

 

Postet av: liveterherlig93
så mye fint:)
03.02.2017, 12:07
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Gina Elena
Åå så gøy :-D Kan tenke meg at du gleder deg masse nå ja! <3
03.02.2017, 12:09
URL: http://ginaelenaa.blogg.no
Postet av: Henniie
Jeg personlig er veldig glad i nettbutikken til babyshop, for der er såååå mye nydelig til jente!! Jeg har "nettopp" fått meg (6mnd siden) en tante-jente til :D Så der inne har jeg gått craaazy :p
03.02.2017, 15:55
URL: http://www.henniie.blogg.no
Postet av: Anette Skaflem
Åh! Så mye flotte ting <3
03.02.2017, 16:21
URL: http://www.anetteskaflem.blogg.no
Postet av: Silje Lillefosse
Så mye fine ting <3 , forstår dere gleder dere masse :) , for å spare litt penger på diverse produkter kan du gå å spørre i diverse butikker etter babypakker, her finner du litt informasjon om hvor :D http://babypakker.no , kan godt hende du gjorde dette til Liam , men bare et lite tips :) , ha en flott helg <3
03.02.2017, 17:44
URL: http://slillefosse.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Silje Lillefosse: Tusen takk :-D jeg benyttet meg av babypakkene sist, men det ble ikke så mye brukt. Fant fort mine favoritter, hehe. God helg søte deg <3
03.02.2017, 17:46
URL: http://malinvedaa.blogg.no/
Postet av: Katharina
Så spennende :)

Har en jente selv ( 8 uker ), og vi har allerede begynt å planlegge nummer to, håper på en gutt vil ha en av hver, men vi gir oss ikke vist det blir jente for samboeren min vil ha gutt å sagt vi skal holde på til vi får en gutt :P Hehe
03.02.2017, 20:56
URL: http://katharinaj.blogg.no
Postet av: Malin Vedaa
Katharina: veldig kjekt med en av hver :-) her var det ekstra gøy da dette blir siste, det hadde det måtte vært uansett kjønn. Tror det er naturlig å ønske seg en av hver <3 lykke til :-)
03.02.2017, 21:02
URL: http://malinvedaa.blogg.no/

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits