Hei på dere fine mennesker. Ja, da kommer det nok et kleint innlegg om graviditeten. Det er ikke så lekkert, men jeg ser ut som en struts på magen. Ja, det gjør jeg så absolutt. Graviditeten sørger for at de små søte dunhårene vi jenter har på magen og resten av kroppen vokser. Grøsser av tanken, og jeg skulle så gjerne barbert de bort. De lyser opp i tillegg til å stikke til alle kanter - hadde de i det minste lagt seg litt fint. Dette var også noe jeg ble veldig sjokkert over under sist svangerskap, jeg forstod ikke hva som skjedde. Hvorfor i alle dager skulle jeg få hår på magen som bikket centimeteren(?), æsj liksom. Jeg googlet ganske mange ganger for å finne ut av dette, måtte jeg gå til legen? Var det noe galt med systemet mitt? Heldigvis er det bare hormoner. Kroppen slipper fra seg disse hårene når barnet er ute. FLAKS. Samboeren kan få ha de hårene for seg selv, for de er ikke velkomne på min mage - og nei - jeg er ikke sjalu en plass! Hehe, litt sarkastisk innlegg for de som ikke forstod det :-) 

 

Postet av: May-Celin Nybak
Hehehe, dette husker jeg så godt. Du er ikke en eneste som gikk rundt med pels på magen. :D i alle mine tre svangerskap fikk jeg pels. Mistet alt så snar barnet var ute. Meg grøss og gru, jeg var så flau, hehe.. Men som du sier, det er bare hormoner :)
23.01.2017, 11:27
URL: http://www.maycelinnybak.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Jeg ønsker deg en fin mandag :-)
23.01.2017, 11:31
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: aparetsittliv
Det skal ikke være lett. Heldigvis så er den en normal ting når man er gravid. Ha en fin dag!
23.01.2017, 11:37
URL: http://aparetsittliv.blogg.no/
Postet av: Caroline
Har også fått masse hår på magen, ekkelt! Godt å høre at de forsvinner igjen etter fødsel hvertfall! :D
23.01.2017, 12:07
URL: http://carolinejo.blogg.no
Postet av: Henniie
Hahaha, amen!
23.01.2017, 12:24
URL: http://www.henniie.blogg.no
Postet av: Elise Kaitlin
Hehe! Jeg klikket meg inn fordi jeg trodde jeg skulle kjenne meg igjen :P for jeg har også hår på magen, det er bare det at.... jeg er ikke gravid engang! Jaja, uansett ett morsomt innlegg og bra bilde ♥ :)
23.01.2017, 12:52
URL: http://www.elisekaitlin.blogg.no
Postet av: Silje
Usj..jeg og fikk det. En fin veiviser med laaaange svarte hår faktisk. Hadde jeg kunne lagt til en emoji her nå ville det vært den med store øyne som der sjokkert ut.. ha ha men heldigvis forsvinner det igjen da.. Phu ... (ihvertfall nesten ) ha ha
23.01.2017, 14:09
URL: http://uretusjert.blogg.no
Postet av: Christina
Kjenner meg sååå igjen! Men det aller verste er at dunene har begynt å vokse noe helt enormt i ANSIKTET mitt også! Samme gjorde det forrige svangerskap... Jeg dør på meg! Haha! Heldigvis forsvant det temmelig kjapt etter fødsel sist xD
23.01.2017, 14:16
Postet av: Gina Elena
Ja slik er det når man går gravid he he :-) Det er ikke bare bare det, men er helt normalt og babymage er noe av det søteste <3 Jeg ønsker deg en fin mandagskveld!
23.01.2017, 19:56
URL: http://ginaelenaa.blogg.no
Postet av: Kristine
Hormoner er neimen ikke bare-bare!

LYKKE TIL videre :)
23.01.2017, 23:58
URL: http://www.hotakka.com

Skriv en kommentar


NAVN:


DIN MAIL:


WEBSITE:


KOMMENTER:


DESIGN AV WWW.BARELOTTE.BLOGG.NOhits